HÍREK
SZÉCHENYI 2020
PROGRAMOK

Tisztelettel köszöntöm Önt, kedves olvasó, községünk honlapján!

 

Bács-Kiskun megye kiskunmajsai járásban, Szankon, többek között arra törekszünk, hogy minél többen szerezzenek személyes jó tapasztalatot az itt élő szorgalmas emberekről és az általuk megteremtett értékekről.

Itt nem csupán a mézédes meggyre gondolok – ami édesebb nálunk, mint máshol a cseresznye-, hanem a szélfútta homokbuckákon túlról begyűjthető selyemfű mézre, épületeinkre, intézményeinkre, köztéri alkotásainkra, az összefogásból született rendezvényeinkre is. Feladatunknak tartjuk, hogy helyi értékeink bemutatásán keresztül, megismertessük településünket Önökkel és láttassuk, bemutassuk jövőt építő terveinket is.

Az itt élők mindezt már jól ismerik, nekik sok hasznos információval töltöttük meg oldalunkat, amely akár a hivatali ügyintézést, vagy a pályázataink közti eligazodást segítik a friss és aktuális hírek, felhívások mellett.

Történelmi múltunkról, intézményeinkről, civil szervezeteinkről, programjainkról és legfrissebb híreinkről is tájékozódhat a weboldalon, ami, bízom benne, arra ösztönözheti Önt, hogy személyesen is ellátogassanak hozzánk, Szankra!

 

A személyes találkozásig is jó egészséget és sikeres ismeretszerzést kívánva üdvözli:

Patkós Zsolt

polgármester