Jól szerepeltek a szanki diákok a körzeti és területi versenyeken

Jól szerepeltek a szanki diákok a körzeti és területi versenyeken

A KRK GY. Szabó Béla Általános iskola tanulói több versenyen is részt vettek, melyeken néhányan kiemelkedő eredményt értek el.

Körzeti daléneklő verseny Jászszentlászlón
Itt az 1-2. osztályosoknál Juhász Lili, a 3-4. osztályosoknál Törőcsik Zsombor szerepeltek a legeredményesebben, mindketten harmadik helyezést értek el.
Felkészítő tanárok: Somogyiné Kovács Melinda, Csontos Erzsébet.

Körzeti rajzverseny Jászszenlátszlón
A 7. és a 8. osztályos korcsoportban sikerült a szanki gyerekeknek legjobban a versenyzés. Czinkóczi Ivett a hetedikesek között lett első, testvére, Czinkóczi Ákos pedig a nyolcadikosoknál harmadik helyezést ért el. Felkészítő tanár: Radvánszki Tibor.

Körzeti matematika verseny
Nagy örömünkre szolgált, hogy helyben rendezhettük meg a felső tagozatosok matematika versenyét. A hetedikesek mezőnyében Kecskés Ferenc, a nyolcadikosoknál Palotás Ákos állhatott fel a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára, mindketten első helyezettek lettek.
Felkészítőjük Retkes Józsefné.
Ugyanebben az időben az alsó tagozatosok Kiskunmajsán mérték össze tudásukat. Itt a harmadikos Pál Eszter és a negyedikes Turán György Botond voltak a legeredményesebbek, második helyezést értek el mindketten.
Molnárné Papdi Ildikó és Hegedűs Márta készítették fel a tanulókat.

Körzeti helyesírásverseny
Szintén Szankon volt az alsó tagozatosok helyesírásversenye. A harmadikosok közül Turán Ákos Csanád a második helyezést érte el. A negyedikesek mezőnyében a második Sándor Zsófi, a harmadik pedig Patai Patrícia lett. Őket Molnárné Papdi Ildikó és Horváth Attiláné készítette fel.
A felső tagozatosok Kiskunmajsára utaztak. Itt Kecskés Ferenc 7. osztályos tanulónknak sikerült az első helyezést elhoznia. Neki Szabóné Szatmári Katalin a felkészítője.

Területi kémia verseny
Egy nagyon különleges és nívós versenyt rendezett a szegedi Dugonics András Piarista Gimnázium. Itt volt a Curie Kémia Emlékverseny területi döntője, ahol Palotás Ákos nyolcadik osztályos tanuló első helyezést ért el.
Felkészítője Gyóni Julianna tanárnő.
Szeretettel gratulálunk a helyezetteknek és a felkészítő tanároknak egyaránt.

Piszmán Ágota

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.